Printed From:

Cukor nélkül a megfázás és influenza ellen
Rubophen Thermo már cukormentes változatban is

Kerüli a hozzáadott cukorral készült termékeket, közben megfázott, de finom ízű, gyógyító forróitalra vágyik? Már erre is van megoldás!

Sokan életvitelükből fakadóan igyekszenek kerülni a felesleges szénhidrátbevitelt, melynek számos oka lehet speciális diétáktól a fogyókúrákig. Ilyen esetekben a már jól megszokott, mindennapi rutin része lehet a termékek összetevőinek bogarászása, a kalóriák számolgatása, az ebből fakadó, fokozott odafigyelés az élelmiszerek kiválasztásánál.

A megfázás vagy influenza ugyanakkor nem kerüli el azokat sem, akik valamilyen okból kifolyólag speciális, cukormentes étrendhez szoktak vagy csak kerülni szeretnék a fölösleges cukorbevitelt. A kellemetlen tünetek náluk is jelentkezhetnek, és ugyanúgy szükségük van megoldásra, a különbség csak az, hogy ez esetben cukormentes segítségre van szükség, mivel a gyógyszerek esetében sem mindegy, hogy mit választunk, hiszen számos termék tartalmaz hozzáadott cukrot, mely ugyanúgy megemeli a szervezet szénhidrátszintjét, mint bármilyen étel vagy ital.

A Rubophen termékcsalád tagjai között már megtalálható a Thermo cukormentes változata is, mely gyors és hatékony segítséget nyújt a megfázásos és influenzás tünetek enyhítésében. 

A RUBOPHEN THERMO cukormentes 500 mg/10 mg citromízű granulátum belsőleges oldathoz por formában kapható. Ahhoz, hogy elérjük a kívánt hatást, a tasak tartalmát fel kell oldani egy pohár forró, de nem forrásban levő vízben, és így meginni a kedvenc teásbögrénkből.

A Rubophen Thermo cukormentes verzió különlegessége, hogy 0% cukortartalommal is kellemes, citromízű forróitalként alkalmazható, és felesleges cukorbevitel nélkül enyhítheti az alábbi tüneteket vagy azok együttesét:

  • láz
  • fejfájás
  • torokfájás
  • orrdugulás
  • izom- és ízületi fájdalom

RUBOPHEN THERMO cukormentes 500 mg/10 mg citromízű granulátum belsőleges oldathoz termék a gyógyszertárakban 12 tasakos kiszerelésben kapható.

A gyógyszer pontos alkalmazásáról kérjük, olvassa el a betegtájékoztatót.

SAHU.DOL.20.03.0146 (2020.03.25.)