Printed From:

Enyhítse megfázásos tüneteit, találja meg a megfelelő megoldást!

Avagy: mi a különbség a Rubophen termékcsalád tagjai között? 

Nincs kedve kikelni ágyából, mert ez a fránya nátha ismét ledöntötte a lábáról?

Tüsszög, folyik az orra, köhög, fáj a feje, és lázas is? Esetleg izom- és ízületi fájdalmakkal is küzd?

Két tüsszentés között nem is tudja, mit válasszon hirtelen a gyógyszertárak polcairól?

Cikkünk segítséget nyújt abban, hogy a legmegfelelőbb, leginkább tüneteihez és igényeihez illő készítményt találja meg, és ezáltal minél gyorsabban csillapodjanak megfázásos panaszai.

Első lépésként, a jelszó: Rubophen!

De mégis, melyik a sok közül? Tekintsük át a kínálatot, és a termékek főbb jellemzőit, hogy Ön is könnyebben dönthessen:

  • Rubophen tabletta

A Rubophen tabletta láz- és a lázzal együtt járó enyhe, illetve középsúlyos fájdalmak hatékony csillapítására szolgáló készítmény. 10, 20 illetve 30 darabos kiszerelésben vény nélkül kapható, gyógyszertárakban elérhető gyógyszer.

  • Rubophen Thermo

A Rubophen Thermo granulátumból citrom-, illetve cseresznye ízű forróital készíthető, mely gyorsan és hatékonyan enyhíti a megfázás és influenza kellemetlen tüneteit. Nem csak láz, fejfájás, orrdugulás, torokfájás esetén nyújt hatékony segítséget, de a kellemetlen izom- és ízületi fájdalmakra is megoldás lehet. 6 és 12 darabos kiszerelésben kapható a gyógyszertárakban.

  • Rubophen Thermo Cukormentes

A fenti granulátum cukormentes verziója. Citrom ízesítéssel, 12 darabos kiszerelésben vásárolható meg a gyógyszertárakban, hatékonysága pedig éppen olyan jó, mint cukortartalmú társának. Cukorbetegek, életviteli sajátosságaik miatt megfelelő mértékben korlátozott cukrot fogyasztó és a felesleges cukrot kerülő betegek számára igazi megoldás lehet, ha cukormentes forróitallal kívánják csillapítani megfázásos, influenzás tüneteiket.

  • Rubophen ThermoPlus

Ha az általános megfázásos tünetek mellett Ön hurutos köhögéstől is szenved, ezt a terméket érdemes választania, hiszen a ThermoPlus gvajfenezin hatóanyagtartalmának köszönhetően csillapítja ezt a panaszt is. A termék kellemes, citrom-mentol ízesítésben kerül a gyógyszertárak polcaira, és 6 vagy a gazdaságosabb 10 darabos kiszerelésben, vény nélkül kapható.

  • Rubophen Cold

A Rubophen Cold filmtabletta hatékony és gyors segítséget jelent az erősebb megfázás idején jelentkező kínzó tünetek kezelésére is, mint a fejfájás, torokfájás, izom- és ízületi fájdalom, láz, hidegrázás, orrdugulás vagy az orrnyálkahártya gyulladás. Mivel a termék koffeint is tartalmaz, segíthet a levertség és álmosság leküzdésében is, hogy Ön a gyógyulás során is teljes mértékben önmaga maradhasson. 24 darabos kiszerelésben kapható a gyógyszertárakban.

  • Rubophen Cold Duo

A „Duo” elnevezés abból fakad, hogy ez a termék kettős segítséget nyújt: napközben koffeintartalmával segít a levertség és álmosság leküzdésében a fájdalom- és lázcsillapító hatás mellett, éjjel pedig koffein nélkül csillapítja a megfázás többi tünetét annak érdekében, hogy álmaink is békések legyenek, és kipihenten, gyógyultabban ébredhessünk reggel. Nappal válassza a vörös/sárga kapszulát, éjjel pedig a sötétkék/világoskék verziót. A terméket keresse a gyógyszertárakban!

Száz szónak is egy a vége: Rubophen!

Figyelje meg tüneteit, mérje fel személyes igényeit, és vásárolja meg az Ön számára leginkább testhezálló Rubophen készítményt – mely a magyar háztartások egyik legkedveltebb lázcsillapító márkája, és már 1989 óta segít enyhíteni a lázas megbetegedéssel járó kellemetlen tüneteket.

SAHU.DOL.17.08.0465(2017.09.07)