Printed From:

Enyhítse megfázásos tüneteit, találja meg a megfelelő megoldást!

Avagy: mi a különbség a Rubophen gyógyszercsalád tagjai között? 

Nincs kedve kikelni ágyából, mert ez a fránya nátha ismét ledöntötte a lábáról?

Tüsszög, folyik az orra, köhög, fáj a feje, és lázas is? Esetleg izom- és ízületi fájdalmakkal is küzd?

Két tüsszentés között nem is tudja, mit válasszon hirtelen a gyógyszertárak polcairól?

Cikkünk segítséget nyújt abban, hogy a legmegfelelőbb, leginkább tüneteihez és igényeihez illő készítményt találja meg, és ezáltal minél gyorsabban csillapodjanak megfázásos panaszai.

Első lépésként, a jelszó: Rubophen!

De mégis, melyik a sok közül? Tekintsük át a kínálatot, és a termékek főbb jellemzőit, hogy Ön is könnyebben dönthessen:

  • Rubophen 500 mg tabletta

A Rubophen 500 mg tabletta láz- és a lázzal együtt járó enyhe, illetve középsúlyos fájdalmak hatékony csillapítására szolgáló készítmény. 20 illetve 30 darabos kiszerelésben vény nélkül kapható, gyógyszertárakban elérhető gyógyszer.

  • Rubophen Thermo 650 mg/10 mg granulátum belsőleges oldathoz

A Rubophen Thermo 650 mg/10 mg granulátumból citrom ízű forróital készíthető, mely gyorsan és hatékonyan enyhíti a megfázás és influenza kellemetlen tüneteit. Nem csak láz, fejfájás, orrdugulás, torokfájás esetén nyújt hatékony segítséget, de a kellemetlen izom- és ízületi fájdalmakra is megoldás lehet. 12 darabos kiszerelésben kapható a gyógyszertárakban.

  • Rubophen Thermo cukormentes 500 mg/10 mg citromízű granulátum belsőleges oldathoz

A Rubophen Thermo 650 mg/10 mg granulátum cukormentes verziója. Citrom ízesítéssel, 12 darabos kiszerelésben vásárolható meg a gyógyszertárakban, hatékonysága pedig éppen olyan jó, mint cukortartalmú társának. Cukorbetegek, életviteli sajátosságaik miatt megfelelő mértékben korlátozott cukrot fogyasztó és a felesleges cukrot kerülő betegek számára igazi megoldás lehet, ha cukormentes forróitallal kívánják csillapítani megfázásos, influenzás tüneteiket.

  • Rubophen ThermoPlus por belsőleges oldathoz

Ha az általános megfázásos tünetek mellett Ön hurutos köhögéstől is szenved, ezt a gyógyszert érdemes választania, hiszen a ThermoPlus por belsőleges oldathoz egyik, gvajfenezin nevű hatóanyagának köszönhetően csillapítja ezt a panaszt is. A gyógyszer kellemes, citrom-mentol ízesítésben kerül a gyógyszertárak polcaira, és 6 vagy a gazdaságosabb 10 darabos kiszerelésben, vény nélkül kapható.

  • Rubophen Cold filmtabletta 

A Rubophen Cold filmtabletta hatékony és gyors segítséget jelent az erősebb megfázás idején jelentkező kínzó tünetek kezelésére is, mint a fejfájás, torokfájás, izom- és ízületi fájdalom, láz, hidegrázás, orrdugulás vagy az orrnyálkahártya gyulladás. Mivel a termék koffeint is tartalmaz, segíthet a levertség és álmosság leküzdésében is, hogy Ön a gyógyulás során is teljes mértékben önmaga maradhasson. 24 darabos kiszerelésben kapható a gyógyszertárakban.

Száz szónak is egy a vége: Rubophen! Bízza rá a lázcsillapítást!

Figyelje meg tüneteit, mérje fel személyes igényeit, és vásárolja meg az Ön számára leginkább testhezálló Rubophen készítményt – mely a magyar háztartások egyik legkedveltebb lázcsillapító márkája, és már 1989 óta segít enyhíteni a lázas megbetegedéssel járó kellemetlen tüneteket.

MAT-HU-2000215 (2020.08.02.)